فاطمه اباذری با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای طرح سلامت رمضان و نوروز و در پی تشدید نظارت های بازرسان واحد سلامت محیط مرکز بهداشت لالی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان با همکاری نماینده فرماندار ، دادستان ، صنعت ، معدن و تجارت ، جهادکشاورزی ، دامپزشکی ، اتاق اصناف و اداره ی کار ، بیش از ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد کشف و امحا شد .
سرپرست شبکه بهداشت و درمان لالی بیان کرد: با افرادی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازد ، مماشات نخواهیم کرد لذا متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی باید رعایت شیوه نامه های بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند و به تاریخ مصرف و بهداشت مواد غذایی توجه کنند .
وی تصریح کرد: کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت با نظارت و تسلط کامل بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اقلام آرایشی و بهداشتی در سطح شهرستان ، تمام تلاش خود را در جهت حفظ سلامت مردم بکار گرفته اند .
در پایان اعظم بزرگی کارشناس مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت لالی از شهروندان خواست: مواد غذایی را از مراکز تهیه و توزیع معتبر و دارای شناسنامه بهداشتی خریداری کنند و در صورت مشاهده تخلف و مشکلات بهداشتی با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تماس گرفته تا مورد بررسی و با متخلفین برخورد قانونی انجام شود .
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰