کد خبر : 37251
تاریخ انتشار : جمعه 22 فروردین 1404 - 21:39

خدمات درمانی موجود پاسخ‌گوی نیازهای مردم در شهرستان لالی نیست/ به کجا رسیدیم که منطقه ای از پزشک اشباع و منطقه ای دیگر پزشک ندارد

خدمات درمانی موجود پاسخ‌گوی نیازهای مردم در شهرستان لالی نیست/ به کجا رسیدیم که منطقه ای از پزشک اشباع و منطقه ای دیگر پزشک ندارد

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بیمارستان امید لالی بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات آن قرار گرفتند.

رئیس بیمارستان امید لالی در جریان این بازدید با انتقاد از اینکه این بیمارستان متخصص بیهوشی ندارد گفت: ۱۰ هزار نفر عشایر داریم و با نبود آمبولانس و اتاق عمل و اعزام بیماران به مسجدسلیمان از این بیمارستان مواجه هستیم.

 وی ادامه داد: تقاضا داریم یک سیتی اسکن به ما داده شود زیرا روزانه ۵ تا ۶ ترومایی یا سایر بیماران نیاز به اعزام دارند.

هوشنگ عالی پور دامه داد: ماهانه بیش از ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار بیمار ما مراجعه می‌کنند و بزرگترین مطالبه مردمان راه‌اندازی سیتی اسکن و مجوز جذب است و به نیروی تاسیسات حراست خدمات و پرستار نیاز داریم و نیاز است مجوز از آنها صادر شود تا بتوان پرستاران بومی را جذب کرد.

وی ادامه داد: البته متخصص بیهوشی چشم و دندانپزشکی نیاز داریم و مجوز جذب طرحی داریم اما دندانپزشک طرحی متقاضی ندارد.

در این بازدید های رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان لالی گفت: تشریح وضعیت بهداشتی و درمان و موضوع اورژانس و فوریت های پزشکی شهرستان از مهمترین مطالبات به حق مردمی بهبود وضعیت بهداشت و درمان شهرستان می باشد.

فرماندار لالی گفت: چالش ها و مشکلات شهرستان در سه حوزه درمان، بهداشت و فوریت‌های پزشکی نیاز به تغییر و تکمیل زیرساخت‌های لازم بیمارستان ازجمله راه اندازی اتاق عمل و تجهیز و تعمیر بیمارستان و راه اندازی سی تی اسکن و حضور نیروها و پزشک متخصص را می باشد.

اشکان مرادی تصریح کرد: در زمینه ی خانه های بهداشت کمبود ۵ خانه بهداشت جدید و حمایت از بهورزان از اولویت های این شهرستان بوده و با توجه به رشد جمعیت و گردشگر پذیر بودن شهرستان و عبور جاده های مواصلاتی احداث ۳پایگاه های فوریت های پزشکی و تهیه آمبولانس های جدید از دغدغه‌های مسئولین و مردم می باشد.

وی در ادامه این بازدید گفت: مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان تلاش‌ها و همکاری زیادی در حوزه بهداشت و درمان داشته اند که با این حال خدمات درمانی موجود پاسخ‌گوی نیازهای این شهرستان نیست و انتظار ما این است که با حضور دکتر شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و سایر اعضا، تغییر اساسی در وضعیت بهداشت و درمان ایجاد شود .

فرماندار لالی در پایان گفت: مسئولیت اجتماعی شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان و ورود آن‌ها به موضوع توسعه بیمارستان امید و زیرساخت‌های درمانی شهرستان می تواند منشاء تحول خوبی برای حوزه بهداشت و درمان شهرستان می باشد که درخواست ما این است که کمیسیون بهداشت و درمان نسبت به ورود وزارت نفت به این موضوع پیگیری لازم را داشته باشند.

 اسدالله چراغی نماینده مردم دهلران در ادامه، گفت: باید در تامین تجهیزات و امکانات برای مراکز درمانی آن اهتمام لازم را داشته باشیم و به قول‌هایمان عمل کنیم.

 وی ادامه داد: کمیسیون برای حمایت از شما تلاش می کند و همه باید به خوزستان کمک کنیم.

 رضا جباری در ادامه با انتقاد از اینکه این بیمارستان متخصص قلب بیهوشی و بانک خون ندارد، تصریح کرد: اتاق عمل آن فعال نیست در صورتی که ۱۳ متخصص دارد.

وی ادامه داد: به شدت با کمبود آمبولانس مواجه هستیم و قرار است ۵ عدد آمبولانس به شکل خرید خدمت به ما داده شود و همچنین مقرر شد شرکت نفت بازسازی بیمارستان امید را انجام دهد و نیاز است وزارت بهداشت در تامین تجهیزات ما را یاری کند.

سلمان اسحاقی نماینده مردم کائنات و زیرکوه و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان هم با تاکید بر اینکه وزارت نفت باید مسئولیت‌های اجتماعی خود را به خوبی انجام دهد، گفت: اینکه برخی مطرح کردند که چندین کمیسیون‌های مجلس به خوزستان سفر می‌کند اما برای آن کاری انجام نمی‌دهند درست نیست و ما نهایت اهتمام خود را برای رفع مشکلات به کار می بریم، وزارت نفت باید مسئولیت اجتماعی خود را در قبال مردم خوزستان انجام دهد، چنانچه شاهد قصوری در این رابطه باشیم کوتاه نخواهیم آمد و از ابزار نظارتی مان استفاده خواهیم کرد.

سفر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به خوزستان با هدف بررسی چالش‌های حوزه سلامت انجام شده و استاندار خوزستان از این اقدام استقبال کرده و خواستار پیگیری‌های جدی برای رفع مشکلاتی مانند کمبود نیروی انسانی، فرسودگی مراکز درمانی و معوقات مالی کادر درمان شده است.

همچنین نشست مشترک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای بررسی و رفع مشکلات بهداشت و درمان شهرستان‌های مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا با حضور معاونان درمان و توسعه مدیریت وزارت بهداشت، رئیس اورژانس کشور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز و مسئولان محلی برگزار شد.

در این نشست که در اندیکا برگزار شده بود مهدی فلاح نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون بهداشت با انتقاد از اینکه با ناترازی مدیریتی در خوزستان مواجه هستیم گفت: نیروی انسانی وجود دارد اما توضیح عادلانه ثروت نداریم و هرچقدر پیش برویم زوایای ناعدالتی خود را نشان می‌دهد.

وی افزود: به کجا رسیدیم که منطقه ای از پزشک اشباع و منطقه ای دیگر پزشک ندارد و برخی جاده‌ها چهار بانده و هشت بانده و برخی جاده‌ها حتی دو بانده نشده است؛ نمایندگان دلسوز و مطالبه‌گر باید درد شما را بشنوند البته هیچکس نمی‌تواند بگوید می‌تواند همه مشکلات را حل کند.

نماینده مردم رشت با بیان اینکه استان خوزستان گردن ما حق دارد و ثروت خود را در اختیار ما گذاشته، ادامه داد: همه نمایندگان وظیفه دارند دین خود را به خوزستان ادا کنند.

وی با بیان اینکه در این سفر دنبال تفریح و عکس گرفتن نیستیم و آمدیم بخشی از مشکلات شما را حل کنیم، ادامه داد: وظیفه ما است که به مردم خدمت کنیم و امیدواریم با همکاری هم بتوان خوزستان را از بحران‌ها نجات داد.

فرماندار لالی در ادامه با انتقاد از نبود برخی تخصص‌های پزشکی از جمله بیهوشی، گفت: مشکلات مسجدسلیمان حاصل نبود امکانات در لالی و اندیکاست؛ شهرستان لالی یک و نیم میلیون گردشگر و اندیکا هم دو میلیون گردشگر دارد و اگر بیمارستان‌هایمان تجهیز شود افزایش گردشگر را خواهیم داشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.